Nominasjoner til Prix Radio kunngjøres 24. september

Prix Radio belønner de beste radio-, lyd og podkastproduksjonene i Norge; lokalt, regionalt og nasjonalt. Hvilke bidrag som er nominert til finalen i Prix Radio, vil avsløres fredag 24. september. Nominasjonene kunngjøres her på radiodager.no.

Fra innleveringsfristen og frem til alle nominasjonene er klare, ligger et langt og mangfoldig juryarbeid. Prosessen er omfattende, med flere sikkerhetsventiler for å finne frem til de beste bidragene innen hver kategori. Her kan du lese mer om juryering av bidrag til Prix Radio.

Årets Prix Radio avholdes på Quality hotell, Hasle Linie, fredag 29. oktober fra klokken 18.30. Billetter til arrangementet kjøper du her.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2021

Bli sponsor for Radiodager? Les mer her

Test

Radiodager er det årlige samlingspunktet for deg som jobber med radio, podkast eller lyd. Her kan du skjerpe dine faglige kunnskaper, få nye ideer, og ikke minst en anledning til å mingle med andre kolleger

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Radiodager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre