Billetter

Her kan du reservere dine billetter til årets Radiodager-arrangementer. Velg den billetttypen nedenfor som passer for din deltakelse. Du betaler for billetten gjennom ettersendt faktura eller på forhånd via Vipps.
Vi gjør oppmerksom på at reise og opphold er ikke inkludert i deltakeravgiften. Dette må deltakerne bestille separat. Vi ønsker alle deltakere hjertelig velkommen til Radiodager på Meet Ullevål 19. og 20. oktober 2023.

Merk at det er kun mulig å bestille en billett per ordre. Ønsker du å kjøpe flere billetter, må du legge inn en ordre per deltaker. Husk å oppgi riktig kontaktinformasjon for billettbruker, da billetter sendes elektronisk til oppgitt e-postadresse.

Det selges nå et svært begrenset antall billetter til redusert pris. Salget varer til 31. august eller til det er utsolgt. Fjorårets Radiodager ble tidlig utsolgt, så det er lurt å sikre seg billetter mens det fremdeles er ledige plasser. Om en billetttkategori blir utsolgt, vil det være mulig å sette seg på venteliste. Billettsalget stenger endelig fredag 13. oktober.

Spørsmål om billetter? Kontakt oss på post@radiodager.no eller på telefon 971 86 849.

Viser alle 6 resultater

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Radiodager? Les mer her

Test

Radiodager er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 20 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Radiodager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre
    Venteliste Fyll inn navn og gyldig e-postadresse for å sette deg på venteliste