Velkommen til Prix Radio

Meet Ullevål | 21. oktober 2022

Prix Radio er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber med radio og podkast i Norge. Her verdsettes de de beste radio-, lyd- og podkastproduksjonene i året som gikk, når Foreningen Radiodager deler ut Norges offiselle lydpriser.

Vinnerne av Norges mest prestisjetunge lydpriser blir utropt fredag 21. oktober fra klokken 19.00. Da deles gjeve “Prix Radio”-priser ut i over 20 forskjellige kategorier. Bli med på prisutdelingen og festen, for å hylle og feire norsk radio, lyd og podkast. Prisutdelingen arrangeres på Meet Ullevål

Tidsplan Prix Radio 2022

18:00 #Meet Ullevål

Innsjekk åpner - Vorspiel og mingling

Årets bransjefest starter med aperitiff og mingling. Husk å finne frem billetten for kontroll ved innsjekkingsområdet. Egen hurtiginnsjekk

Årets bransjefest starter med aperitiff og mingling. Husk å finne frem billetten for kontroll ved innsjekkingsområdet. Egen hurtiginnsjekk for gjester som har gyldig billettarmbånd.

18:40 #Meetsalen - Ullevål Stadion

Dørene til prisutdelingen åpnes

Innslipp til festsalen starter klokken 19.00. På veien blir årets deltakende gjester foreviget foran fotoveggen. Det er fri

Innslipp til festsalen starter klokken 19.00. På veien blir årets deltakende gjester foreviget foran fotoveggen. Det er fri bordplassering.

19:00 #Meetsalen - Ullevål Stadion

Prix Radio 2022 sparkes i gang

Prisutdelingen starter og det skal kåres vinnere i 23 kategorier. Det serveres tre-retters middag. Programleder for kvelden er

Prisutdelingen starter og det skal kåres vinnere i 23 kategorier. Det serveres tre-retters middag. Programleder for kvelden er Niklas Baarli

ca 22:00 #Meet Ullevål

Etterfest

Informasjon kommer

Informasjon kommer

Billett og innsjekk

Prix Radio avvikles på Meet Ullevål. Adressen dit er Sognsveien 77C, 0855 Oslo. Du skal bruke hovedinngangen til Thon Hotell Ullevål, når du ankommer. Derfra tar du heisen til tredje etasje. Innsjekk foregår på gangbroen som knytter sammen hotellet med konferansefasilitetene på Ullevål Stadion. (Se kart og veibeskrivelse lengre ned)

Hurtiginnsjekk med armbånd
Deltakere som sjekker inn på fagkonferansen og som også skal delta på Prix Radio, vil få påsatt et armbånd. Dette vil fungere som inngangsbillett til Prix Radio. Deltakere med armbånd kan benytte sluse for hurtiginnsjekk.

Innsjekk for øvrige deltakere
Alle som har kjøpt billett for fysisk deltakelse, vil ved gjennomføring av kjøpet, motta en ordrebekreftelse på oppgitt e-postadresse. Sammen med bekreftelsen sendes det også ut personlig billett til arrangementet. Det er derfor viktig at du oppgir din din faste e-postadresse ved registrering. Medbring billetten enten som utskrift eller digitalt på mobilen. Finner du ikke kvittering/billett sjekk om e-posten fra noreply@radiodager.no kan ha havnet i spamfilteret.

Husk å medbringe din billett til arrangementet, enten som utskrift eller digitalt på mobilen.

Innsjekk
Innsjekk til arrangementet starter klokken 18.00. Ved innsjekk vil deltakere få påsatt et billettbånd som gir adgang til prisutdeling og etterfest. Vi oppfordrer alle deltakere til å være ute i god tid, slik at vi unngår lang registreringskø tett opp mot arrangementstart. Prisutdelingen starter nøyaktig klokken 19.00.

Prisutdeling og etterfest

Prix Radio 2022 – Prisutdeling
Før prisutdelingen starter vil det serveres en aperitif i vrimleområdet utenfor festsalen. Det er også mulig å bli foreviget foran fotoveggen. Innslipp til festsalen starter klokken 18.40.  Det er fri bordplassering inne i salen, men husk at Prix Radio er et populært arrangement og at alle plassene i festsalen er i bruk. Ikke hold av flere plasser enn du/dere faktisk trenger. 

Prisutdelingen starter nøyaktig klokken 19.00. Det skal i løpet av kvelden deles ut over 20 priser i ulike kategorier og årets Prix Radio ledes av Niklas Baarli.

Prix Radio 2022 – Etterfest
Mer informasjon kommer

Slik finner du frem

Prix Radio arrangeres i den store Meet-salen på Meet Ullevål.

Meet Ullevål
Ullevål Stadion
Sognsveien 77C,
0855 Oslo
Telefon:  +47 23 00 83 00

Fra vest:
Kjør Ring 3 forbi Ullevaal Stadion, og ta av til høyre før Tåsentunellen. Kjør opp til rundkjøringen, og ta første avkjøring til høyre ned til parkeringshuset.

Fra øst:
Ta av Ring 3 til høyre ved starten av Tåsentunellen. Følg Tåsenlokket bortover, og ta andre avkjøring i rundkjøringen ved Tåsensenteret. Deretter til rundkjøringen ved Ullevaal Stadion, og ta andre avkjøring og ned til venstre til parkeringshuset.

Fra sentrum (Sognsveien):
Kjør Sognsveien ut på Ring 3 og forbi Ullevaal Stadion. Ta av til høyre før Tåsentunellen. Kjør opp til rundkjøringen, og ta første avkjøring til høyre ned til parkeringshuset.

Priser i parkeringshuset:
Man-lør (06.00 – 00.00) 1 time gratis.
Deretter kr 25,- per påbegynte 30 minutter.
Kr 250,- per døgn.

På søndager betaler man fra første påbegynte time.

Takster vil kunne bli endret over tid som følge av normale oppjusteringer eller andre totalvurderinger. Meet tar forbehold om ledige parkeringsplasser. For mer informasjon ring 21 00 76 70 (Aimo Park) eller 23 00 83 00 (Meet) .

22 Majorstuen – Ellingsrudåsen (Rushtidsavgang)
23 Lysaker – Simensbråten (Rushtidsavgang)
24 Lysaker – Simensbråten
25 Majorstuen – Lørenskog
156 Rykkinn – Ullevaal Stadion (Rushtidavgang)

Gå til Ruter.no for å planlegge reisen.

Flybussen

Flybussen til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen stopper på Ring 3, rett utenfor Ullevaal Stadion.

Ta buss FB3 Bekkestua. Turen mellom flyplassen og Ullevaal Stadion tar ca. 55 minutter. Last ned Flybussen Oslo-appen, og bruk vår rabatt-kode (GjestUllevaal2020). Da får du ca. 35% rabatt – p.t. koster turen kr 121,- en vei.

Klikk her for å se rutetider hos Flybussen

T-bane

Linje 4 Vestli – via Storo / Bergkrystallen
Linje 5 Vestli – Ringen via Tøyen / Sognsvann

T-banen går til og fra Ullevaal Stadion med få minutters mellomrom.

Turen tar 6 minutter fra Majorstuen, og 8 minutter fra Nationaltheatret.

Gå til Ruter.no for å planlegge reisen.