Lær stemmebruk av Gry Veiby
Lær stemmebruk av Gry Veiby

Programleder i Oppdatert, Gry Veiby, kommer til Radiodager for å lære deg hvordan fange lytteren ved hjelp av god stemmebruk.

I en jungel av podcaster er stemmebruk alfa og omega for å kapre lytteren. For det er ikke alltid stemmen du får på øret får deg til å virkelig lytte etter det som blir sagt. Den kan også få deg til å slå av.

Det kan virke så lett å høres naturlig ut på radio, men det kan være noe av det vanskeligste for en programleder å mestre. Gry Veiby mestrer det, og sørger for at Oppdatert er Norges mest populære podkast. I denne sesjonen gir hun deg alle tipsene og triksene du trenger for god stemmebruk.

 

Partnere og sponsorer 2022

Bli sponsor for Radiodager? Les mer her

Test

Radiodager er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 20 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Radiodager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre