Hør hele historien om «Hele historien»
Hør hele historien om «Hele historien»

Under fjorårets Prix Radio vant Hele historien både «Årets podkast» og «Årets faktabaserte podkast». Hele historien er også en av NRKs mest populære strømmer. Men visste du at bak suksessen skjuler det seg en fortelling om halvgamle P2-folk under hardt press? I podkastverdens tøffe virkelighet må de legge en plan for å overleve. På Radiodager får du høre historien om da en gjeng programsekretærer i 50-åra ville erobre et nytt publikum.

Kjøp billett til årets Radiodager her. 

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Radiodager? Les mer her

Test

Radiodager er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 20 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Radiodager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre
    Venteliste Fyll inn navn og gyldig e-postadresse for å sette deg på venteliste