Radiodager 2018

Radiodager 2018 arrangeres torsdag 20. og fredag 21. september. I år flytter alle Radiodagers sesjoner til nye lokaler, også Prix Radio-festen. Få med deg denne praktiske informasjonen så du er sikker på å være på rett sted til rett tid.

Registrering
Registrering av deltakere, gjester og andre foregår torsdag 20. september mellom klokken 12.00 og 13.00. Her får deltakerne blant annet utdelt et personlig deltakerbevis. Dette navneskiltet må deltakeren ha på seg under hele landsmøtet. Skiltet fungerer blant annet som adgangskort til fagkonferanse og inkluderte måltider. Reigistrering skjer i foajéen til Store Studio NRK.

Konferanseavvikling torsdag (NRK Store Studio)
Fagprogrammet torsdag starter klokken 13.00 og foregår i historiske Store Studio på Marienlyst hos NRK. Store Studio er en studiobygning i funkisstil, knyttet til Kringkastingshuset på NRK Marienlyst i Oslo. Arbeidet startet i 1938, og siden ferdigstillingen i 1950 har bygget vært en institusjon i norsk kringkastingshistorie. Salen har plass til rundt 250 publikummere. Etter at det ordinære fagprogrammet er avsluttet blir det fra 16.30 guidet omvisning på NRK for påmeldte deltakere. Torsdagen avsluttes med Quiz på Dubliners med quizmaster, Petter Lavern.

For å komme deg til Store Studio kan du ta T-bane til Majorstua stasjon og spasere derfra, eller ta buss 21 eller 28 til Marienlyst.

Konferanseavvikling fredag (Meet Ullevål)
Fredag morgen flytter vi til Meet Ullevål ved hovedinngang til Norges Fotballforbund på Ullevaal stadion. Dette ligger på siden mot T-banen og enkleste transport er nettopp T-banen til Ullevål stadion. Gå til høyre langs T-banesporet og du finner hovedinngangen. Fagkonferansen fredag starter klokken 10.00 og avvikles med paralelle sesjoner i Colosseum (hovedsal med plass til 300 personer) og Kinoteket (med plass til 95 personer).

Servering/Måltider:
Det er ingen servering under torsdagens program, så husk å spise lunsj før du kommer. På fredag spiser vi lunsj sammen i restauranten på Meet, fra klokken 12.00. Dette er samme sted som vi har spist lunsj tidligere år.

Prix Radio
Fredag 21. september fra klokken 19.00 deles den gjeve radioprisen Prix Radio ut. Du kjøper billett til arrangementet gjennom bestilling i påmeldingsmodulen. Du kan enten kjøpe adgang kun til Prix Radio eller en full konferansepakke som i tillegg inkluderer deltakelse på begge fagdagene. Alle som har kjøpt billett vil før arrangementsstart få en personlig sms med lenke til nedlasting og pålogging til Radiodager-appen. Appen inneholder inngangsbilletten til Prix Radio fredag kveld. Dette er en QR-kode, som du må vise i døra for å komme inn. Finn fram koden så du har den klar på mobilen når du kommer til Meet fredag kveld.

Som årets fagkonferanse har også Prix Radio-showet på fredag kveld nye lokaler og ny form. I år avvikles prisutdelingen på Meet Ullevål med inngang fra handlegaten mot ring 3 på Ullevaal stadion, i 3. etasje. Prisutdelingen vil i år skje samlet, det vil si at alle prisene deles ut fortløpende fra kl. 19.00 i M4 og M5 på Meet/Ullevaal stadion. Deretter er det middag/tapas servering fra ca. kl.20.45. Lokalet åpner 18.30 og det er bar på området, så du kan kjøpe drikke. Men det er altså ikke matservering før etter prisutdelingen. Prix Radio-festen varer til klokken 02.00.

Hotell
Hotellrom kan bestilles hos Thon Hotel Ullevål Stadion. Oppgi koden «Radiodager» for å få en rabatt. Thon Hotel Ullevaal Stadion ligger vegg i vegg med konferansesenteret, og er vår samarbeidspartner på overnatting. Hotellet har 144 rom. For hotellgjestene serveres frokost i Restauranten – med utsikt til gressmatten. Du kan gå tørrskodd mellom hotellrommet, Restauranten og konferansesenteret via en gangbro.