Programoversikt 2019

Konferanseprogram for Radiodager 2019. Klikk først på ønsket dag, deretter på den enkelte sesjon for utvidet informasjon.
Utvid alle +
 • 19. SEPTEMBER 2019

  TORSDAG (MEET ULLEVÅL)

 • 20. SEPTEMBER 2018

  TORSDAG (NRK STORE STUDIO)

 • 20. SEPTEMBER 2019

  FREDAG (MEET ULLEVÅL)

 • 21. SEPTEMBER 2018

  FREDAG (MEET ULLEVÅL)

 • Registrering for deltakere, gjester og andre med utlevering av adgangskort. Registering skjer i foajéen på Meet Ullevål.
  Registrering
  Hvor
  Resepsjon, Meet Ullevål

 • I år har den norske radiobransjen fått to nye ledere og begge kommer til Radiodager!

  Jim Receveur er radiosjef for Bauer og Cathinka Rondan overtar som radiosjef i NRK i høst. Under årets radiolederdebatt får du møte begge, i tillegg til Aslak Skretting fra Norsk Lokalradioforbund og Kenneth Andresen fra P4.

  Hvilke visjoner har de for framtiden og hva slags medarbeidere er de ute etter? Kom på radiolederdebatten og du vil få svar. Debattleder: Sigrid Sollund
  Debatt
  Hvor
  Meet-salen

 • Den beste måten å øke lytterandelen er å sørge for at eksisterende lyttere har deg på øret lenger. I denne sesjonen deler radioguru Tracy Johnson hvordan unngå de seks vanligste feilene programledere gjør, som får lytterne til å bytte kanal. Presentasjonen er basert på flere hundre undersøkelser og over tusen rapporter fra faktiske lyttere. Denne sesjonen vil endre hvordan du programmerer din radiostasjon!
  Inspirasjonsforedrag
  Hvor
  Meet-salen

 • Podkasten “The Totally Football Show with James Richardson” hadde 33 millioner nedlastinger i 2018 og er en gigant blant internasjonale fotballpodkaster. Produksjonsselskapet Muddy Knees Media i Storbritannia har på knappe to år lansert flere fotballpodkaster, samt sceneopptredener, programmer og/eller podkaster om sykling, fribryting og dataspill. Under Radiodager skal daglig leder Iain Macintosh presentere hvordan Totally-podkastene arbeider med talent og merkevarebygging. Han fortaller hvordan de når ut til sponsorer og lyttere, og om hvordan de balanserer det brede og det smale - både journalistikk og underholdning - når det handler om verdens mest omtalte sport
  Inspirasjonsforedrag
  Hvor
  Meet-salen

 • Hører du mye radio og podkast, og er rask på å svare? Da kan vinnersjansene dine være store. Finn fram telefonene, det er tid for Kahoot. Quizzen foregår på Kulturhuset i Oslo (Laboratoriet 3. etg, 10 meter til nærmeste bar). Quizmaster er Peter Daatland som er redaksjonssjef i Filt Oslo, står bak facebookgruppen Podkasttips Filt og anmelder podkast for Dagens Næringsliv.
  Annet
  Hvor
  Kulturhuset, Youngsgate 6, 0181 Oslo

 • Registrering for deltakere, gjester og andre med utlevering av adgangskort. Reigisteringer skjer i foajéen til Store Studio NRK.
  Registrering
  Hvor
  NRK Store Studio, Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1, 0340 Oslo

 • Knut-Arne Futsæter i Kantar Media konkluderer over endringene og trendene i lyttermarkedet for radio. Han deler også sine forventninger til mediemarkedet i tiden fremover.
  Fagsesjon
  Hvor
  NRK Store Studio

 • I årets radiolederdebatt er det deg som radiomedarbeider som er hovedfokus. Hva slags framtid mener lederne at du kan forvente deg? Hva tenker de om at sentrale personer har sluttet i mediehusene og starter for seg selv? Hvor tror de radioen er om ti år? Og hva mener de at vi bør fokusere på framover? I panelet: Kenneth Andresen (radiosjef i P4-gruppen), Aslak Sommerfelt Skretting (Styreleder i Norsk Lokalradioforbund), Jon Branæs (Radiosjef i NRK) og Lasse Kokvik (Administrerende direktør i Bauer Media). Debattledere: Sigrid Sollund og Niklas Baarli
  Debatt
  Hvor
  NRK Store Studio

 • Fortell sannheten og vær aldri kjedelig. Dette er to av rådene fra den kjente amerikanske radiocoachen, Valerie Geller. Hvilke andre råd har hun for å gjøre oss til dyktige programledere, historiefortellere og radiovertskap som folk slår på radioen for å høre, og som blir lojale lyttere? Hun har vært hos Radiodager før, men etter flere oppfordringer er hun tilbake hos oss på årets radiodagerkonferanse.
  Fagsesjon
  Inspirasjonsforedrag
  Hvor
  NRK Store Studio

 • Selv om smarthøyttalere ennå ikke skjønner norsk, oppgir 120.000 nordmenn at de allerede har en. Smarthøytalere kan for eksempel bes om å spille musikk, lese opp nyheter, styre lys i huset, eller bestille varer. Vil smarthøytalerne som skjønner norsk da innta de fleste norsk hjem? Hva betyr smarthøytalere for radiobransjen og lydbransjen? Bytter folk ut radioen med en smarthøytaler? Er NRK og de kommersielle kanalene forberedt på å ta i bruk denne nye smarte "dingsen"? Og kommer det nye aktører og konkurrenter inn på banen fra tekstbaserte medier som gjør tekst om til tale? Mange spørsmål, og forhåpentligvis noen gode svar i denne sesjonen hvor du møter folk fra NRK, P4-gruppen, SOL og Google.
  Fagsesjon
  Hvor
  NRK Store Studio

 • Lag de beste Instagram-historiene Alle disse duppedingsene man kunne trykke på, ikke visste jeg at det var Instagram Stories! Bli med på en vaskeekte workshop og lær hvordan du i «felten» kan lage de beste Instagram-historiene. Vi ser på mulighetene appen tilbyr, «hemmelige» triks og hvordan du bør begynne og avslutte en fortelling. Vær forberedt på at du må lage en «story» på din private Instagram-konto.

  MERK: Egen påmelding som åpner mandag 27. august klokken 09.00. Begrenset antall plasser.
  Workshop
  Hvor
  NRK Kompetanse

 • Radioquiz torsdag kveld! Det er den tiden på året hvor topplokket nok en gang skal få kjørt seg. Test din kunnskap og få svaret på om alt det kollegaen din sier om allmennkunnskap faktisk stemmer. Det er på tide med Quiz for radiofolket! Quizmaster: Petter Lavern Sted: Dubliner, Rådhusgata 28, Oslo Tid: Torsdag 20. september Mingling: 18.00 – 22.30 (det er mulig å kjøpe middag på Dubliner) Quiz: 20.00-21.30
  Annet
  Hvor
  Dubliners, Rådhusgata 28, 0151 Oslo

 • Registrering for deltakere, gjester og andre med utlevering av adgangskort. Registering skjer i foajéen på Meet Ullevål.
  Registrering
  Hvor
  Resepsjon, Meet Ullevål

 • Third Ear er en dansk podkast som forteller historier fra virkeligheten. De er en liten, uavhengig produsent med innovative ideer som har gitt et enormt publikum, også utenfor landegrensene. De har for eksempel laget en ekte skattejakt, hvor lytterne fikk hint gjennom podkasten til hvor skatten lå nedgravd. En lytter fant til slutt skatten og fikk premien. Et annet eksempel er samarbeide med det danske filminstituttet, som resulterte i produksjon på flere plattformer som blandet animasjonsfilm, liveopptredener, interaksjon fra publikum og god gammeldags historiefortelling – til stor suksess! Third Ear kommer til Radiodager for å fortelle motivasjonen bak prosjektene, hvordan de jobber, hvorfor de jobber som de gjør og, kanskje viktigst av alt, hvorfor dette er så populært blant et så stort publikum.
  Fagsesjon
  Hvor
  Meet-salen (SAL A)

 • Hva kan stemmestyring bety for journalistikk og publisering? Erfaringer så langt og en snik-kikker inn i andre mer modne markeder.
  Fagsesjon
  Hvor
  Meet-salen (SAL B)

 • Er det ok å skjelle ut ektefellen, tøyse om egne eller andres barn, bruke stemmen til en som er død, eller en som er kritisk syk, fordi det skjer i en podkast? Kan man rettferdiggjøre at identifiserte personer henges ut, tulles med eller mistenkeliggjøres i en podkast, hvis det presenteres som humor eller kunst?

  Diskusjoner om etikk i podkast går høyt både i media og i lukka grupper for podkast-nørds på sosiale medier. S-town, Vandreren, To hvite menn, Koht vil leve, Tusvik & Tønne; eksemplene er mange – og ofte er det de mest populære podkastene det gjelder. Det kan vel ikke være tilfeldig?

  I denne sesjonen diskuterer vi om det er bra å bryte med etablerte grenser for hva som er etisk innafor, hvis det gir oss sterke og viktige historier - eller om redaktørplakaten og vær varsom-plakaten også må gjelde uavhengige podkaster.

  «Tusvik & Tønne» kommer. Sigurd Flæten Øygarden fra «Koht vil leve» kommer. Ekspert på ytringsfrihet Jon Wessel Aas kommer. Kommer du?

  Moderator er journalist og forfatter Erik Aasheim, som har mange års erfaring fra TV og radio, og som kommunikasjonsrådgiver for tre ministere. Han lager selv «Kreftpodden» og jobber for tiden med en podkastserie for NRK.
  Fagsesjon
  Hvor
  Meet-salen (SAL A)

 • Kahoot! har blitt et verdensomspennende fenomen, som brukes i mange sammenhenger som skole, jobb, sosiale-settinger og arrangementer. Kahoot! har vokst over hele verden og blitt veldig populært. Bare i fjor hadde de over en milliard deltakere. Kahoots misjon er å gjøre læring spennende, kult og inkluderende for alle aldersgrupper. Styreformann Eilert Giertsen Hanoa og utvikler Sigurd Ringstad kommer for å fortelle suksesshistorien og hvordan du kan bruke koble Kahoot! til radio. Gå ikke glipp av denne spennende og innovative presentasjon fra en av Norges mest kjente start-ups og ja, vi skal Kahoote! Ta med din "device" og bli med!!!!
  Fagsesjon
  Hvor
  Meet-salen (SAL B)

 • Hvilken rolle spiller imagingen i Radio 1s frokostshow?

  Liam Hadley fra BBC Radio 1 og Paul Fernley forklarer hvilken rolle imagingen spiller i Radio 1s frokostshow. Liam vil forklare hvordan programmet er bygget opp, hvordan ulike segmenter brandes og hvordan frokostshowet promoteres i resten av stasjonens sendetid. Paul vil se på hvordan ReelWorld skapte lydbildet for programmet, og på prosessen for å skape er unikt lydbilde for akkurat dette programmet, uten at det kolliderer med resten av kanalen.

  I siste del av workshopen kan du spille av din imaging og få tilbakemelding fra Paul og Liam.

  MERK: Egen påmelding som åpner mandag 19. august klokken 09.00. Begrenset antall plasser.
  Workshop
  Hvor
  NRK-losjen, Ullevål Stadion

 • Brainstorming er bevist å være den minst effektive måten å skape ideer. Har du noen gang sittet i en kjedelig brainstormingssesjon er du mest sannsynlig enig! Likevel holder mange brainstormingsøkter fordi de ikke har noe bedre alternativ. I denne interaktive sesjonen demonstrerer Wade Kingsley en ideskapingsteknikk som funger, som du kan ta med tilbake til din stasjon og implementere med én gang. For å bevise at teknikken fungerer vil du forlate sesjonen med en helt ny ide. Her får du altså garantert ROI – Return on ideas.
  Inspirasjonsforedrag
  Hvor
  Meet-salen (SAL A)

 • Vi snakker ikke bare om radiomarkedet lenger, men om ett marked for all lytting. Hvordan ser det ut i Norge? Hva er det vi måler, og hva er det vi vet? Hva ser vi i PPM, hva mer forteller CATI, og hva skal den nye podkastundersøkelsen måle? Fra Bauer Media kommer markeds- og analysedirektør, Bjarte Øgrey for å fortelle om lyttermarkedet i 2019. Han har med seg podkastsjef i NRK, Vilde Hjort Batzer som skal snakke om Norges nye toppliste for podkaster.
  Fagsesjon
  Hvor
  Meet-salen (SAL B)

 • Hvordan lyttere engasjerer seg i radiostasjonen er i endring, og å promotere det beste på kanalen er viktigere enn noen gang. Det kan du gjøre ved å hjelpe lytterne finne fantastisk lyd, både på lufta og online. I denne workshopen vil ReelWorlds Paul Fernley se på ulike måter å skape blest rundt ditt innhold. Han vil også utfordre deg til å tenke annerledes når det kommer til promotering på lufta.

  MERK: Egen påmelding som åpner mandag 19. august klokken 09.00. Begrenset antall plasser.
  Workshop
  Hvor
  NRK-losjen, Ullevål Stadion

 • Brainstorming er bevist å være den minst effektive måten å skape ideer. Har du noen gang sittet i en kjedelig brainstormingssesjon er du mest sannsynlig enig! Likevel holder mange brainstormingsøkter fordi de ikke har noe bedre alternativ. I denne interaktive sesjonen demonstrerer Wade Kingsley en ideskapingsteknikk som funger, som du kan ta med tilbake til din stasjon og implementere med én gang. For å bevise at teknikken fungerer vil du forlate sesjonen med en helt ny ide. Her får du altså garantert ROI – Return on ideas.
  Inspirasjonsforedrag
  Hvor
  Meet-salen (SAL A)

 • Det er hard konkurranse når det kommer til å tilby den beste underholdningen for generasjon X og Y. Det er ført til at radio har måttet bli ledende når det kommer til å produsere innhold på flere plattformer. Et av nøkkelelementene for å lykkes er å skape unike, rare kampanjer som engasjerer lyttere samtidig som de er attraktive for eventuelle annonsører. I denne sesjonen viser Niall Power ti av de beste kampanjene på flere plattformer, som har skapt energi, entusiasme og blitt en «snakkis» blant folk. Til stor inspirasjon for både kommersielle og ikke-kommersielle kanaler.
  Fagsesjon
  Hvor
  Meet-salen (SAL B)

 • Har du innspill og tanker om hvordan Prix Radio skal være de neste årene? Prix Radio har eksistert siden 2003 og har siden den gang hatt mellom 9 og 21 priser. I dag deles det ut 19 priser, men er det riktig antall og er det de riktige kategoriene som vurderes? I denne workshopen kan du komme med dine innspill, som forslag til nye kategorier, endringer i eksisterende kategorier, hvem som bør sitte i juryen og alt annet som gjelder Prix Radio.

  Christel Higraff (representant for NRK i hovedjuryen) og Morten Scott Janssen (representant fra P4 og leder av hovedjuryen) leder workshopen og vil vise hvordan systemet virker i dag og ta i mot innspill fra deg.

  Påmelding til denne workshopen finner du her
  Workshop
  Hvor
  NRK-losjen, Ullevål

 • I august 2018 kontaktet VG-journalist Håkon Høydal podkastmiljøet i CBC - den kanadiske rikskringkastingen. Han hadde nylig publisert en omfattende artikkel om etterforskning av barnepornografi på det mørke nettet. I arbeidet med å rulle opp det internasjonale kriminelle nettverket som sto bak overgrep mot barn, viste det seg at en av de hovedmistenkte var en kanadier med nett-aliaset "Warhead". Høydal mente dette kunne bli en interessant podkast-serie for CBC. Slik begynte et samarbeid på tvers av kontinenter og formater. Det siste året har programskaperne Chris Oke og Daemon Fairless jobbet intenst med materialet Håkon Høydal hadde produsert, og sammen har de skapt podkastserien Hunting Warhead som slippes denne høsten. Oke og Fairless er en sentral del av gjengen som lager podkaster i CBC, som har over 20 millioner nedlastinger hver måned. Samtalen vil handle om fordelene ved denne typen samarbeid, og utfordringene det skaper. Og selvsagt får du høre hvordan programskaperne har opplevd å møte de pedofile nedlasterne, og jakte på "Warhead".
  Fagsesjon
  Hvor
  Meet-salen (SAL A)

 • Erik Hanøy har jobbet i mediebransjen i over 25 år. I dette foredraget gir han deg de beste tips til hvordan du selv kan skape deg en bedre arbeidsdag. Bli med på en festforestilling med faglig innhold du aldri vil glemme! "
  Inspirasjonsforedrag
  Hvor
  Meet-salen (SAL B)

 • Utdeling av Norges offisielle radiopriser. Møt kollegaer, spis nydelig mat og klapp frem vinnerne av PRIX Radio. Her finner du all praktisk informasjon til årets radioshow.

  NB! Du som er påmeldt Prix Radio 2019 vil få en QR-kode på Radiodager-appen din. Dette er din personlige inngangsbillett til årets prisutdeling. Hold koden klar når du skal inn på festen, så kommer du raskt inn.

  Program for kvelden:
  18:30 – Aperitiff og mingling (Restaurant)
  19:00 – Dørene til festsalen åpnes
  19:10 – Prix Radio 2019 starter (Meet-Salen)
  21:30 – Prix Radio avsluttes
  21:45 – Etterfesten i regi av P3 starter (Mingleområde)
  02.30 – Baren stenger
  Annet
  Hvor
  Meet-salen

 • James Cridland kaller seg radio futurolog og følger aktivt med på radio over hele verden. På Radiodager vil han gi oss et overblikk over hva som er trender og populært innhold i radio og podkast i forskjellige land. Og hvordan han ser på fremtiden for radioen.
  Fagsesjon
  Hvor
  SAL: Colloseum, Meet Ullevål

 • Med folkelig og variert innhold, og stor grad av lokal tilstedeværelse klarer Nea Radio å samle godt over halvparten av innbyggerne i kjerneområdet foran radioapparatet. På lyttermålingene er lokalradioen milevis foran sine nasjonale konkurrenter. Nea Radio er historien om «bygderadioen» som vokste seg ut av bygda og ble et forbilde og en inspirasjon for mange andre i lokalradio-Norge. Men hva er hemmeligheten bak suksessen?
  Inspirasjonsforedrag
  Hvor
  SAL: Kinoteket, Meet Ullevål

 • På årets Radiodager kan du møte og høre radio- og Sky Channel-legenden Pat Sharp. Mannen som fikk hele Europa til å elske 80-tallets store hits. Pat startet i en liten lokalradio og fikk raskt sjansen på BBC Radio 1 i helgene, derfra gikk det innom flere lokale radiostasjonener før han ble morgenstjerne på Capital Radio i London og deretter Heart i London. Mest kjent i Norge er han for sine sendinger på Sky tracks og Sky Channel. På Radiodager deler Pat Sharp sine erfaringer som programleder på radio gjennom en mannsalder. Intervjuer: Bjørn Faarlund
  Inspirasjonsforedrag
  Hvor
  SAL: Colloseum, Meet Ullevål

 • Mulighetene til å nå publikum har aldri vært bedre, men hvordan? Hvilket publikum vil man treffe og hvor i alle dager er de? Sosiale medier er i konstant endring, bruken endres og algoritmene likeså – så hva skal man velge? Pernille Scheele fra NRK går igjennom taktisk bruk av Facebooks muligheter med sider og grupper –, og hvordan man skal tenke på Instagram med galleri, story og IGTV. Er Snapchat noe man bør satse på? Hvordan lærer vi av publikums engasjement, hva MÅ man gjøre, og hva bør man la være.
  Fagsesjon
  Inspirasjonsforedrag
  Hvor
  SAL: Kinoteket, Meet Ullevål

 • Utviklingen av stemmestyrte tjenester skaper både muligheter og utfordringer for radiobransjen. Radioplayer Worldwide er en non profit organisasjon eid og drevet av kringkastere i Europa og Amerika. Radioplayer arbeider for å utvikle og styrke radioens posisjon på IP-baserte plattformer slik at den kan opprettholde sin dominans i et stadig mer konkurranseutsatt underholdningsmarked. I denne sesjonen forteller Lawrence Galkoff, CEO i Radioplayer Worldwide, hvordan man jobber med radio i smart speakers og connected cars på tvers av landegrensene. Ole Jørgen Torvmark som daglig leder i det nye bransjesamarbeidet, Norsk Radio, vil vise hvordan Radioplayer nå introduseres i Norge og hva norske radiokanaler kan forvente av samarbeidet.
  Fagsesjon
  Hvor
  Sal: Kinoteket

 • Podcastens inntog har preget både lyttervaner og formspråket til lydmediet. Vi har fått nye fortellerformer og fortellerstemmer, vi har fått nyvunnen interesse for dokumentarserier og langformater, et revitalisert rom for fordypning, et ny lytterskare for fiksjon, nisjeprogram og humorpodder med dedikerte fanbaser.
  Fagsesjon
  Hvor
  SAL: Colloseum, Meet Ullevål

 • Neste år får Norge en av verdens mest omfattende målinger av audio. Nielsen Media Research er tildelt kontrakten for levering av de offisielle lyttertallene for audio fra 1. januar 2019. Med utgangspunkt i kanalenes felles visjon om en mest mulig fremtidsrettet måling, vil all radiolytting fanges opp, fra live til tidsforskjøvet, både kringkastet, digitalt og podkast – uavhengig av hvor eller hvordan lyttingen skjer. Norge får med dette en av verdens mest omfattende målinger av audio. Alberto Dal Sasso vil fortelle om Nielsen, og selskapets erfaring med måling av audio i andre markeder. Han vil snakke om Nielsens metodiske tilnærming, og selvfølgelig om den nye målingens som lanseres i Norge om få måneder".
  Fagsesjon
  Hvor
  SAL: Kinoteket

 • Hva er vi egentlig uten de gode ideene våre? Svært lite, påstår NRK-programleder Pål Plassen. I populære Norgesglasset må alle stille med tre gjennomførbare ideer på blokka hver dag. Ideer som i samarbeide knas til prisvinnende radio. Under Radiodager inviterer han med seg flere smarte idéhoder for å snakke om hvor gode ideer finnes, hvordan ta vare på de – og hvordan vri på de en gang til. Møt opp for å snakke idedyrking du også!
  Fagsesjon
  Inspirasjonsforedrag
  Hvor
  SAL: Colosseum, Meet Ullevål

 • Hvem er egentlig lytterne våre og hva er det de er opptatt av? Det spørsmålet stilte SVT Nyheter seg og bestemte seg for å finne ut av det ved å rett og slett treffe lytterne. Hundrevis av journalister har de siste årene møtt folk på kafeer over hele landet og spurt dem hva kanalen kan gjøre for å bli mer relevante for dem. Prosjektlederen forteller og nå vil også NRK teste ut noe tilsvarende.
  Fagsesjon
  Hvor
  SAL: Kinoteket, Meet Ullevål

 • Intervjuteknikk er kanskje ikke det folk forbinder mest med Kristopher Schau, men han har intervjuet kjente folk i podcasten Alt du sier er feil, Espen , fåmælte musikere i Kvegpels på Radio Nova og forskere med smalt fokus i podcasten Rekommandert – det gir deg jo en del erfaring. I tillegg har han blitt intervjuet mye selv – der lærer man fort hvordan man ikke vil det skal være. Fellesnevneren for disse intervjuene er engasjement, genuin nysgjerrighet og overraskende og kreative spørsmål. I denne sesjonen byr han på sine arbeidsmetoder og radiotanker. Programleder: Torkild Jemterud har studert matematikk og fysikk ved Universitet i Oslo. Han jobbet som populærvitenskapelig reporter i Verdt å Vite og Ekoo på NRK P2 og leder nå Abels tårn som er et direktesendt program fra realfagsbiblioteket på Blindern der eksperter svarer på lytterspørsmål om naturvitenskap.
  Inspirasjonsforedrag
  Hvor
  SAL: Colloseum, Meet Ullevål

 • Utdeling av Norges offisielle radiopriser. Møt kollegaer, spis nydelig mat og klapp for vinnerne av PRIX Radio. Her finner du praktisk informasjon og nominerte til årets radioshow.

  NB! Du som er påmeldt festmiddagen vil få en QR-kode på Radiodager-appen din. Denne blir tilgjengelig på fredag, og du må ha den med for å komme inn på middagen. Hold koden klar når du skal inn på festen, så kommer du raskt inn.

  Programledere er Knut Folkestad fra NRK P1 og Sigurd Sollien fra P4.

  Program for kvelden:
  Kl. 18:30 Aperitiff
  Kl. 18:45 Dørene til salen M4/M5 åpnes (kinooppsett)
  Kl. 19:00 Prisutdeling
  Kl. 21:00 Tapas i «Meetingpoint» og deretter musikk ved DJ
  Kl. 02:00 Slutt
  Annet
  Hvor
  SAL: M4/M5, Meet Ullevål