Fagkonferansen

Fagdelen av Radiodager arrangeres torsdag 20. oktober og fredag 21. oktober. For mer detaljert tidsplan se denne siden.

Fagdelen av Radiodager arrangeres på Meet Ullevål.

Les mer her

Radiodager er samlingspunktet for hele den norske lyd- og radiobransjen. Radiodager er et arrangement som først og fremst tar sikte på å være en inspirasjonskilde for dem som arbeider med lyd til daglig. Målgruppen er personer som jobber med lyd i en eller annen form, enten som journalist, programleder, produsent, mediestudent eller som på annen måte er involvert i lydrelatert virksomhet.

Ja, det kan du. Det selges både billetter til en enkelt dag og for begge dager. Billetter til konferansen kjøper du her.

Billetter til konferansen kjøper du her. Velg den konferansepakken som passer din deltakelse og følg anvisningene i bestillingsmodulen. Som deltaker kan du velge om du vil forhåndsbetale konferansepakken via Vipps eller gjennom tilsendt faktura. Etter at bestillingen er gjennomført vil du få en påmeldingsbekreftelse tilsendt til oppgitt e-postadresse. Dette er billetten til arrangementet og må medbringes til innsjekk.
Reise og opphold må deltakerne besørge selv.

Prix Radio

Prix Radio er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber med radio og podkast i Norge. Norges offiselle lydpriser verdsetter de beste radio- og podkastproduksjonene i året som gikk. Prix Radio blir utdelt som en avslutning på fagkonferansen, Radiodager. Det deles i dag ut priser i over 20 forskjellige kategorier.
Prix Radio arrangeres fredag 21. oktober fra klokken 18.30. Innslipp åpner klokken 18.00.
Prix Radio arrangers Meet Ullevål.Se mer her
Ja, det kan du. Billetter til konferansen kjøper du her.

Billetter

Billetter kjøpes fra vår nettside. Gå til https://www.radiodager.no/billetter/ for å se ulike konferansepakker og enkeltbilletter.

Det er spesifisert i produktspesifikasjonen til hver pakke, hvilke ytelser som er inkludert. Merk at reise og opphold ikke er inkludert. Det må hver deltaker sørge for å ordne selv

Ja, det må du. Det følger ingen deltakelse med nominasjonen.

Ja, det må du. Når bestillingen er gjennomført, mottar du en kvittering sendt til oppgitt e-postadresse. Denne kvitteringen er din billett til arrangementet og må medbringes enten fysisk som utskrift eller digitalt.

Innsjekk/registrering på torsdag 20. oktober foregår i tidsrommet mellom klokken 11.00 og 13.00 i foajéen på Meet Ullevål. Registrering av nye deltakere på fredag 21. oktober skjer mellom 09.00 og 10.00 på samme sted. Ved innsjekk ut over disse tidspunktene, ta kontakt med en representant for arrangøren ved ankomst. Til innsjekk må du medbringe din billett. 

Til innsjekk må du medbringe billett.

Angreretten gjelder ikke for tidsbestemte ytelser, herunder kjøp av billetter til enkeltarrangementer, kino og konsert. Dette er regulert gjennom angrerettloven § 22 m). Det betyr at kjøpte billetter ikke refunderes. Ved avlyst arrangement refunderes billetten kun etter arrangørens bestemmelser, men ikke senere enn 60 dager etter arrangementsdato.

Dersom kjøper ikke kan benytte seg av plassen kan denne fritt overføres til en annen før innen ti dager før arrangementsstart. Endringer må meldes skriftlig til post@radiodager.no.

Etter bestilling sendes billetten din automatisk fra vårt system til den e-posten som ble oppgitt ved bestilling. Det kan skje at e-posten fra vårt system havner i spamfilter eller søppelpost. Vi vil anbefale deg å sjekke der, før du kontakter oss. Dersom du ikke finner billetten, kan vi resende den til deg. Ta da kontakt med oss på post@radiodager.no

Send en e-post til post@radiodager som inneholder navn på personen akkrediteringen gjelder, navn på mediet denne representerer og noen om ord om hvorfor dere ønsker å bli akkreditert til arrangementet .