Sammen for lyden!

Norsk podkastforening samarbeider i år med Radiodager. I forbindelse med høstens utsolgte konferanse inviteres hele lydbransjen til felles samling – og til navnekonkurranse.

Vi er i lydens gullalder. Stadig flere nordmenn bruker tid på lyd. Radiomarkedet er stort og vitalt, samtidig er podkast på rakettfart inn i livene våre. Flere store mediehus investerer mye penger i lydinnhold og lydfolk, og i høst vil norske ører ha rekordmange stemmer å lytte til.

For å sikre at vi favner den hele, store lydbransjen, og sørger for et best mulig faglig produkt, skal Radiodager nå bli ny – sammen med Podkastforeningen.

I forbindelse med årets arrangement, torsdag 28. og fredag 29. oktober, inviteres bransjen til å være med på en navnekonkurranse – målet er å sikre at både Radiodager og Prix Radio har et navn som kler dagens og morgendagens lydbransje.

– Antallet tilbydere av lydopplevelser eskalerer i raskt tempo. Når skillelinjene mellom gamle og nye medieuttrykk viskes ut, er det helt naturlig at Radiodager utvider horisonten, sier styreleder i Radiodager Norge, Pål Lomeland.

– Vi ønsker å samle hele lydbransjen i samarbeid med Radiodager. I år tester vi dette samarbeidet ved at Norsk Podkastforening sørger for juryering av podkastpriser. I tillegg bistår vi med å utarbeide det faglige programmet for Radiodager som går av stabelen i oktober.

– Målet er at vi fra neste år vil fornye arrangementet med blant annet nytt navn. Det sier Lina Tandberg Martens, styreleder i Norsk Podkastforening

Norsk podkastforening (opprettet høsten 2020) er en bransjeorganisasjon som samler forskjellige aktører som driver med podkast i Norge.

Foreningen Radiodager og Prix radio er drevet av NRK, Norsk lokalradioforbund, Bauer Media og P4-gruppen siden 2003. Målet er å samle hele bransjen til fagkonferanse og prisutdeling.

Radiodager arrangeres i år 28. og 29. oktober i Oslo på Quality Hotell 33 og Quality Hasle Linie hotell.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2021

Bli sponsor for Radiodager? Les mer her

Test

Radiodager er det årlige samlingspunktet for deg som jobber med radio, podkast eller lyd. Her kan du skjerpe dine faglige kunnskaper, få nye ideer, og ikke minst en anledning til å mingle med andre kolleger

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Radiodager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre