Lær av verdens mest populære musikkpodkast

På Radiodager kan du høre hemmeligheten bak den store suksessen Song Exploder; podkasten hvor Hrishikesh Hirway inviterer verdens største artister til å dekonstruere en låt de selv har gjort kjent.

– Denne podkasten har lykkes i noe så sjeldent som både å være svært inngående og ha stor, bredere appell – i tillegg innenfor et minelagt felt rettighets- og lyttermessig. Dette har gjort Song Exploder til en merkevare, som også har blitt en Netflix-serie, og er historien om hvordan en relativt enkel og lettfattelig idé har skapt sitt eget lydunivers, sier Jørgen Hegstad, i Radiodagers programkomite.

Artister som Billie Eilish, Robyn, Selena Gomez, Yusuf/Cat Stevens, Metallica, Björk og vår egen AURORA har alle vært gjester i Song Exploder.

– Alle som jobber i radio- og podkastbransjen bør få med seg dette foredraget og høre multitalentet Hirway gi oss et innblikk i hvordan han jobber. Veien fra idé til realisering, hvordan man får verdens største stjerner til å stille opp, hvordan man jobber med lyd i podkaster og hva han mener er grunnen til at Song Exploder har blitt så populær – dette kommer garantert til å bli lærerikt og interessant, sier Hegstad.

Foredraget «Verdens mest populære musikkpodkast» hører du på Radiodager, som arrangeres fysisk i Oslo, og digitalt, torsdag 28. og 29. Oktober. NB. Foredraget er på engelsk og på link.

Kjøp billett til Radiodager 2021 her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2021

Bli sponsor for Radiodager? Les mer her

Test

Radiodager er det årlige samlingspunktet for deg som jobber med radio, podkast eller lyd. Her kan du skjerpe dine faglige kunnskaper, få nye ideer, og ikke minst en anledning til å mingle med andre kolleger

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Radiodager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre