Er podkast radioens framtid? 

Til Radiodager kommer selveste James Cridland for å gi et innblikk i radioens fremtid.

– Over 30 års erfaring fra radio- og podkastbransjen sier alt! James Cridland er en levende legende i lydbransjen! Med erfaring fra blant annet BBC og nå sist med PodNews og Podland er det få, om ingen,  som har så god oversikt over utvikling, trender og fremtiden for radio- og podkastbransjen, sier Thomas Veheim i Radiodagers programkomite. 

I foredraget vil Cridland gi svar på hvor radio er på vei, om vi vil lytte til live, linær radio i framtiden, eller om lytterne heller vil ha valgbar lyd og mye mer. Han vil også foreslå en ny måte å produsere radio på.

– Foredragene til Cridland er både underholdende og informative, og jeg gleder meg enormt til å se han på Radiodager, sier Veheim. 

Foredraget «Podkast – radioens framtid eller bare en ekstra inntekskilde?» hører du på Radiodager, som arrangeres fysisk i Oslo, og digitalt, torsdag 28. og 29. Oktober.

Kjøp billett til Radiodager 2021 her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2021

Bli sponsor for Radiodager? Les mer her

Test

Radiodager er det årlige samlingspunktet for deg som jobber med radio, podkast eller lyd. Her kan du skjerpe dine faglige kunnskaper, få nye ideer, og ikke minst en anledning til å mingle med andre kolleger

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Radiodager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre