Oppdatert deler suksessoppskriften

På Radiodager kan du høre hvordan Oppdatert-redaksjonen jobber.

Oppdatert vant den gjeve prisen «årets podkast» under Prix Radio i fjor.

– Oppdatert forklarer ulike, og ofte vanskelige, problemstillinger på en lettfattelig og spennende måte. Episodene er gjennomarbeidet, med meget god dramaturgi og lydlegging. Det er imponerende at redaksjonen produserer flere episoder i uka, med én programleder, og at hver eneste episode likevel holder så høy kvalitet, sier Heidi Røneid, programdirektør i Radiodager.

Nå kommer programleder Ragna Nordenborg til Radiodager dele suksessoppskriften og fortelle hvordan redaksjonen jobber.

– Vi er nysgjerrige på hvordan en forholdsvis liten redaksjon klarer å produsere flere episoder i uka av så høy kvalitet, hvordan de utnytter ressursene for å lære mest mulig om neste tema og hvordan de redigerer og lydlegger for å få episoden publisert raskt nok. Alt i alt ser vi fram til å få gode tips til hvordan de har skapt en suksess, sier Røneid.

Foredraget «Suksessoppskriften bak Oppdatert» hører du på Radiodager, som arrangeres fysisk i Oslo, og digitalt, torsdag 28. og 29. oktober.

Kjøp billett til Radiodager 2021 her.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2021

Bli sponsor for Radiodager? Les mer her

Test

Radiodager er det årlige samlingspunktet for deg som jobber med radio, podkast eller lyd. Her kan du skjerpe dine faglige kunnskaper, få nye ideer, og ikke minst en anledning til å mingle med andre kolleger

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Radiodager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre