Radiodager flytter til nye lokaler!

Årets høydepunkt for alle som jobber i podkast- og radiobransjen flytter til Økern og Hasle.

Tidligere har Radiodager blitt arrangert på Meet Ullevål, og i fjor var arrangementet digitalt. Nå flytter både Radiodager og Prix Radio til nye lokaler.

– I år arrangeres selve fagkonferansen på Quality Hotell 33 på Økern – et lekkert lokale med gode foredragssaler. Festen flyttes til Quality Hotel Hasle Linie på Hasle, så notér allerede nå at arrangementet er to forskjellige steder- vi vil ikke at noen skal dra feil sted og komme for sent til festen, sier Morten Scott Janssen, daglig leder i Radiodager.

Som tidligere vil Radiodager gå over to dager, i år er datoene torsdag 28. oktober og fredag 29. oktober.

– I tillegg til fagprogrammet på dagtid er det arrangementer på kveldstid. Torsdag 28. oktober arrangeres det en omvisning i P4s splitter nye lokaler på Hasle, med påfølgende quiz og forfriskninger i Nents kantine, sier Janssen.

Og fredag kveld er det tid for radio- og podkastsbransjens gjeveste prisutdeling – Prix Radio.

– Sist vi møttes til Prix Radio arrangerte P3 en fantastisk etterfest. I år tar P4 over stafettpinnen. Etter at alle prisene er delt ut fredag kveld, vil det bli etterfest med DJ, aktiviteter, mingling og feiring av hele bransjen i samme lokaler som Prix Radio. Dette blir to dager fylt med både inspirasjon og hygge, så hold av tid i kalenderen allerede nå, sier Janssen.

Kjøp din billett til Radiodager og Prix Radio her

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2021

Bli sponsor for Radiodager? Les mer her

Test

Radiodager er det årlige samlingspunktet for deg som jobber med radio, podkast eller lyd. Her kan du skjerpe dine faglige kunnskaper, få nye ideer, og ikke minst en anledning til å mingle med andre kolleger

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Radiodager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre