Prix Radio-kategorier slippes tidligst i mai

På grunn av de ekstreme omstendighetene vi nå befinner oss i, vil informasjon om og påmelding til Prix Radio 2020 bli forsinket. Det varsles allerede nå om at det i år blir endringer i priskategorier. Dette arbeidet er ikke fullført og man kan derfor ikke påregne at årets kategorier og frister vil bli publisert før situasjonen er avdempet. Kunngjøringen vil tidligst skje i første halvdel av mai.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2021

Bli sponsor for Radiodager? Les mer her

Test

Radiodager er det årlige samlingspunktet for deg som jobber med radio, podkast eller lyd. Her kan du skjerpe dine faglige kunnskaper, få nye ideer, og ikke minst en anledning til å mingle med andre kolleger

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Radiodager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre