«The Totally Footballshow» til Radiodager

Podkasten “The Totally Football Show with James Richardson” hadde 33 millioner nedlastinger i 2018 og er en gigant blant internasjonale fotballpodkaster.

Produksjonsselskapet Muddy Knees Media i Storbritannia har på knappe to år lansert flere fotballpodkaster, samt sceneopptredener, programmer og/eller podkaster om sykling, fribryting og dataspill.

Under Radiodager skal daglig leder Iain Macintosh presentere hvordan Totally-podkastene arbeider med talent og merkevarebygging. Han forteller hvordan de når ut til sponsorer og lyttere, og om hvordan de balanserer det brede og det smale – både journalistikk og underholdning – når det handler om verdens mest omtalte sport.

Kjøp billett til Radiodager før 20. august for å redusert konferanseavgift: https://www.radiodager.no/paamelding-til-radiodager/

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2021

Bli sponsor for Radiodager? Les mer her

Test

Radiodager er det årlige samlingspunktet for deg som jobber med radio, podkast eller lyd. Her kan du skjerpe dine faglige kunnskaper, få nye ideer, og ikke minst en anledning til å mingle med andre kolleger

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Radiodager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre