Søk stipend fra NJ for å delta på Radiodager

Er du redaksjonell medarbeider og vil delta på Radiodager? Da kan du søke om stipend fra NJ. NJ deler ut flere stipend på inntil 5000 kroner og stipendet kan brukes til å dekke deltakeravgift, reise og overnatting. Søknadsfristen er 2. september.

Les mer og søk her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2021

Bli sponsor for Radiodager? Les mer her

Test

Radiodager er det årlige samlingspunktet for deg som jobber med radio, podkast eller lyd. Her kan du skjerpe dine faglige kunnskaper, få nye ideer, og ikke minst en anledning til å mingle med andre kolleger

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Radiodager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre