Programmet er klart!

Vil du utvikle din egen programidé, høre hvordan Totally Football Show jobber med talent og merkevarebygging, lære hvordan du stopper lytteren fra å bytte kanal fra radioguru Tracy Johnson eller høre hvordan VG og den kanadiske rikskringkastingen har jobbet med det som kommer til å bli høstens store snakkis – Hunting Warhead? Da bør du komme på årets Radiodager.

Allerede nå kan du planlegge hva du vil se når, hele programmet er nå sluppet, du kan se det her.

Husk også å bestille billett før 20. august, da sparer du 500 kroner. Billett bestiller du her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2021

Bli sponsor for Radiodager? Les mer her

Test

Radiodager er det årlige samlingspunktet for deg som jobber med radio, podkast eller lyd. Her kan du skjerpe dine faglige kunnskaper, få nye ideer, og ikke minst en anledning til å mingle med andre kolleger

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Radiodager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre