Prix Radio 2020

Her følger litt praktisk informasjon om Prix Radio 2020.

«Prix Radio» er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber i og med radio i Norge. Norges offiselle radiopriser setter fokus på den beste radio i året som gikk. Hvem som kommer til å stikke av med Norges mest prestisjetunge radiopriser blir avgjort Fredag 30. oktober fra klokken 18.00 strømmet til en skjerm nær deg.

Show og prisutdeling

Tidsplan og praktisk informasjon

Prix Radio 2020 starter kl.18.00 digitalt som en del av billetten du kjøper til Radiodager 2020. Det er ingen deltakere fysisk tilstede under Prix radio i år. Alt skjer via livestrean og premiene vil bli ettersendt til vinnerne, det vil si både diplom og statuett!

Om de lokale smittvernsreglene og arbeidsgiverne tillater det vil noen sikkert samles i mindre grupper for å følge utdelingen. Dette er opp til hver enkelt stasjon å avgjøre og selvsagt må alle følge lokale smittevernregler.

Prix Radio 2020 strømmes direkte fra Oslo Streaming Senter og alle som vil se sendingen må ha registrert seg via Radiodager påmeldingen her på radiodager.no.

Prisutdelingen starter klokken ca. klokken 18.10 og det skal i løpet av kvelden deles ut priser i hele 22 kategorier.

Du kan se oversikt over alle nominerte her

Billett og innsjekk

Slik skaffer du deg adgang

Du kjøper billett til arrangementet gjennom bestilling i påmeldingsmodulen. Ansatte i NRK, Bauer og P4 har fått tilgang via en lenke som er sendt ut hos disse stasjonene. En må registrere seg senest torsdag 29.10 kl.16.00 for å være sikret tilgang til strømmingen.

Vi gjør oppmerksom på at årets nominerte også må bestille billett til arrangementet. Det følger ingen inngangsbillett med nominasjonen.

MERK: Billettsalget til Radiodager og Prix Radio stenges ved midnatt onsdag 28. oktober 2020

Alle som har registrert seg og kjøpt billett til de heldigitale Radiodagene 2020 vil få tilsendt en sms med lenke og kode for pålogging til Radiodager og Prix radio.

Prix Radio showet avvikles fortløpende og planen er å ha med alle de nominerte via en egen Zoom-løsning for hver kategori. Her vil de nominerte motta egen informasjon.

Når da vinneren er kåret vil de være med i sendingen direkte via Zoom og kan få holde en kort takketale.