Praktisk informasjon 2020

Radiodager Digital | 30. oktober 2020

På grunn av den ekstraordinære samfunnssituasjonen grunnet koronaviruset, vil årets utgave av Radiodager arrangeres digitalt. Fredag 30. oktober blir det en spennende fagkonferanse fra klokken 12.00, mens Prix Radio-festen starter klokken 18.00. Også sistnevnte blir i digital utgave. Få med deg denne praktiske informasjonen så du er sikker på å være på rett sted til rett tid.

Deltakerregistrering

Registrering av deltakere, gjester og andre foregår på www.radiodager.no fram til onsdag 28. oktober ved midnatt. Når du er påmeldt vil du i løpet av torsdag 29. oktober motta en sms med innlogging og påloggingskode for å få tilgang til strømmingen av Radiodager og Prix Radio 2020.

Konferanseavvikling

Hele det faglige programmet skjer fredag 30. oktber og kan følges via streamingen fra kl.12.00, når Kultur- og likestillingsminister, Abid Raja åpner Radiodager 2020. Se fagprogrammet her for flere detaljer om sesjoner og tidspunkter.

Når det gjelder Prix Radio, så starter sendingen kl. 18.00 presis. Du bruker samme URL og innloggingsprosedyre som til fagkonferansen. Flere detaljer om Prix Radio leser du her.