Prix Radio 2019

Her følger litt praktisk informasjon om Prix Radio 2019.

«Prix Radio» er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber i og med radio i Norge. Norges offiselle radiopriser setter fokus på den beste radio i året som gikk. Hvem som kommer til å stikke av med Norges mest prestisjetunge radiopriser blir avgjort Fredag 20. september fra klokken 19.00. Da deles de gjeve «Prix Radio» ut i 19 forskjellige kategorier.

Show og prisutdeling

Tidsplan og praktisk informasjon

Prix Radio 2019 starter med aperitiff og mingling i restauranten på Meet Ullevål, fra klokken 18.30.

Etter å ha prøvd ut nye lokaliteter for Prix Radio i 2018, flytter prisutdelingen i år tilbake til den store Meet-salen på Ullevål Stadion. Innslipp til festsalen starter klokken 19.00. På vei inn i salen blir årets gjester foreviget foran fotoveggen.

Det er fri bordplassering i festsalen. Maten som i år er tapas-tallerken med tilbehør, serveres umiddelbart ved innslipp. Det er satt opp suppleringsbuffetter i salen og det er inkludert servering av et glass vin eller mineralvann ved bordene.

Prisutdelingen starter klokken ca. klokken 19.10 og det skal i løpet av kvelden deles ut priser i hele 19 kategorier. Det er lagt opp til pauser for påfyll av mat og drikke underveis fra buffetter og barer i salen.

Du kan se oversikt over alle nominerte her og her

Se tidsplan for arrangementet

18:30 – Aperitiff og mingling (Restaurant)
19:00 – Dørene til festsalen åpnes
19:10 – Prix Radio 2019 starter (Meet-Salen)
21:30 – Prix Radio avsluttes
21:45 – Etterfesten i regi av P3 starter (Mingleområde)
02.30 – Baren stenger.

Billett og innsjekk

Slik skaffer du deg adgang

Du kjøper billett til arrangementet gjennom bestilling i påmeldingsmodulen. Du kan enten kjøpe adgang kun til Prix Radio eller en full konferansepakke som i tillegg inkluderer deltakelse på begge fagdagene.

Vi gjør oppmerksom på at årets nominerte også må bestille billett til arrangementet. Det følger ingen inngangsbillett med nominasjonen.

MERK: Billettsalget til Radiodager og Prix Radio stenges ved midnatt fredag 13. september 2019

Alle som har kjøpt billett vil før arrangementsstart få en personlig sms med lenke til nedlasting og pålogging til Radiodager-appen. Det er derfor viktig at du oppgir ditt personlige telefonnummer ved registrering. Appen inneholder blant annet inngangsbilletten til Prix Radio fredag kveld. Dette er en QR-kode, som du må vise i døra for å komme inn. Finn fram koden så du har den klar på mobilen når du kommer til Meet fredag kveld.

Innsjekk til arrangementet starter klokken 18.30 og skjer via restauranten i tredje etasje på Meet Ullevål.

Her finner du veien til innsjekksområdet

Gå inn hovedinngang til Thon hotell Ullevål Stadion, ta heis/trapp til tredje etasje og gå deretter over gangbroen som leder over handlegaten og inn i Meet Ullevåls resepsjonsområde. Restauranten finner du til høyre.

NRK P3s Etterfest

DJ, karaoke og shothjul

Etterfesten starter så snart siste pris er delt ut og er inkludert i billetten til Prix Radio. Arrangementet finner sted i resepsjonen hos Meet Ullevål

I år er det NRK P3 som arrangerer festen etter Prix Radio-utdelingen er over. De lover en storstilt fest for alle på Ullevål og frister med Live Nelvik og Markus Nebys karaokekveld. Tuva Fellman stiller med eget «Tuvas shot-hjul» og Yasmin fra NRK P3 er kveldens DJ.

Etterfesten varer til baren stenger klokken 02.30.